Kategori Arkiv: Bestex pø

Straponsex nakenbilder av norske jenter

Bilder av unge norske jenter deles på «gutteforum» Nakenbilder av hundrevis av norske jenter deles på det På et stort internasjonalt forum deles det hundrevis av kompromitterende bilder av unge norske kvinner. Norsk politi kjenner til forumene, men er ikke i stand til å sette en stopper for aktiviteten. De fleste nakenbilder spres jo aldri. Norske jenters iCloud er hacket NRK Kultur og underholdning Dansk forlag udgiver tegneserier til kvinders erotiske Q sms dating app - gratis dating norge bergen Det gir dessuten ikke noe mening for meg å påstå, slik du tydeligvis gjør, at folk ikke skal kunne klage på at noen sprer nakenbilder av en uten samtykke. Norske hackere deler stjålne bilder av jenter over en lav sko på nettet. Bildene er både stjålet fra appen Snapchat og fra mobilene til jentene. Jan 2017 Dersom du har tilgang til profilen.

Straponsex nakenbilder av norske jenter - Erotiske nettbutikker

Høyre-politikeren opererte den gang på det samme nettverket som er omtalt i denne saken, og som nå sprer nakenbilder av unge jenter. En lignende sak preget forsidene i Norge i 2013, da en ung Høyre-politiker spredte private nakenbilder av jenter på nettet. Etterspør bilder fra Hemsedal-saken, hemsedal-saken har fått mye oppmerksomhet, og også på dette forumet er saken heftig debattert. Til tross for at politiet vanskelig kan hindre at bilder som er havnet på nett sirkulerer ukontrollert, kan vi straffeforfølge de som har bidratt til denne bildedelingen. Det diskuteres hvorvidt en jente er myndig. spør en anonym bruker på det internasjonale forumet. Utover kvelden ble chatten stengt, og det var ikke lenger mulig å se informasjonsutvekslingen. Det er 19 land som har fått sin egen kategori på nettsiden, og Norge er ett av dem.

Videos

18 y/o GF fucks me like a mshot. Stjelingen og delingen er svært målrettet og NRK har fått et innblikk i dette nettverket. Siden september har en rekke kjendiskvinner fått erfare det som nå skjer med norske jenter og kvinner. Vet du mer enn oss om denne saken? Mange av bildene som er på avveie er av svært unge mennesker. NRK har tilgang til deler av databasen med bildene hvor norske jenter er helt eller delvis identifisert. Innhold skal ha særskilt relevans til Norge.

    Flere artikler

0 Kommentar på "Straponsex nakenbilder av norske jenter"

Kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *