Kategori Arkiv: Bestex pø

Brygga kino tønsberg aust agder

brygga kino tønsberg aust agder

lek og moro for barna, det blir servert frokost på de første forestillingene, giveaways, fiskedam, konkurranser og mange overraskelser! Han vil fortelle om sine mange høydepunkter i nærmøter med store rovdyr, ørner, kjempestore elger,  osv. Vi tar ikke mye feil om både spradende brunbjørner og svevende ørner dekker det store lerretet denne kvelden alt innrammet i storslåtte naturkulisser fra skog, fjell og kyst. Her får du en visuell og muntlig framstilling også av historiene bak, tV-seriene Nævra har blitt så kjent for, med hovedvekt på opplevelser i norsk natur. . Billettsalg ved inngang: Voksen kr 150,-, medlem av Naturvernforbundet kr 100,-, barn under 16 år. Brygga Kimo, flere stillinger, vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse og gi deg relevant innhold. De ansatte på Brygga Kino streber etter å yte høyest mulig service ovenfor våre gjester, og levere de beste tjenestene innenfor den bransjen vi. Hans varemerke er fengende bilder og engasjert, personlig fortellerstil. brygga kino tønsberg aust agder

Avisen: Brygga kino tønsberg aust agder

Nævra er også en av de ytterst få skandinaver som har vært engasjert av BBC for flere av deres prestisjefylte naturserier. (les mer jeg aksepterer! Nævra holder ikke mange forestillinger som denne, og natur- og friluftsinteresserte mennesker i området får dermed en sjelden anledningen til å treffe en av våre mest kjente naturfotografer og filmprodusenter som kommer fra vårt nabofylke, Buskerud. Det er også mulighet for å leie lokaler til konferanser, selskaper eller andre private arrangementer. Vi anbefaler Halloween, The Nun og Venom for de som. Rr Så kanskje dere er så heldige å får besøk av kinospøkelse vårt. Nå er det bare noen få dager igjen til Den store kinodagen!

Videos

Bande Annonce Hard L initiation Libertine de ma Femme au Cap d Agde.

Brygga kino tønsberg aust agder - Brygga

Følg oss på facebook, jeg følger dere allerede! Vi gleder oss til å se dere alle på lørdag. Primærdriften er kino, hvor vi viser både storfilmer og har en kiosk hvor man får kjøpt popcorn, brus og diverse godterier. Men kanskje blir det også et streif innom et høydepunkt eller to fra fjerne villmarker. Gjennom filmkåseri med levende bilder på stort lerret kan du ta del i Nævras utrolige natur- og dyreopplevelser. Om du er nattedyr eller bare alltid har hatt lyst til å tilbringe en hel natt på kinoen, så kan du se 3 filmer for 130,- natt til lørdag!

    Flere artikler

0 Kommentar på "Brygga kino tønsberg aust agder"

Kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *